A kacat tovább vándorol

2006.08.18. 16:42 Földes András

Jobb és bal, nemzeti létkérdések és Ricky Martin egyetlen, összefüggő masszában egyesült a padlón a csomagolás hatodik órájában. Miközben a szerkesztőség legnagyobb része meg volt győződve arról, hogy a derékig érő kultúrüledék már csak arra való, hogy lassítsa mozgását, Winkler totalcar Róbert még mindig képes volt egy-egy reciklizált darabbal női szíveket megdobogtatni.

 "Robitól kaptam" - gömbölyödött a két darab, naplementében fotózott Porsche bekeretezett fotográfiája köré Györgyi. Nem is sejtve, hogy romantikus érzületeivel tulajdonképpen a kacatok továbbéléséhez járul hozzá.

Lehetséges, hogy a lomok tudattal rendelkeznek? Olyan erőssel, hogy képesek tulajdonosaik hipnotikus úton történő befolyásolására?

A válasz valószínűleg igen, már abból kiindulva, hogy mennyi teljesen felesleges szemetet pakoltunk be öntudatlan határozottsággal dobozainkba. Mesterházi kolléga például egy 2003-as hírközlési statisztikai évkönyvet csomagolt el, kérdésemre azonban, hogy mi szüksége lesz a vaskos dokumentumra, csak homályos tekintettel nézett maga elé, majd fontos adatokról motyogott valamit.

Szily kacatgyűjtő két hiányos gombfocicsapatot visz magával a még steril szerkesztőségbe, és egy halom egyforintost. Barbara pedig két darab frissen megtalált jegyet Ricky Martin hónapokkal ezelőtti koncertjére.

Etele viszont a racionális ember képében tetszelgett, állítván, hogy semmi feleslegeset nem rakott el. Majd szégyenlősen a dobozába csúsztatta Uhrin Benedek műsoros kazettáját.

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koltozes.blog.hu/api/trackback/id/tr9912599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timewriter 2006.08.18. 17:15:35

Györgyi nagyon édes.

Kevin 2006.08.18. 18:37:09

Lehetne egyszer Miss Index választás is :)

Oh, Barbara :D

nakedape 2006.08.18. 18:49:30

Kevin, azt hiszem erre mondják, hogy az igazán jó ötletek a civil szférában fogannak meg!

Kevin 2006.08.18. 18:52:58

:) A VEKE is így kezdte, most meg, ugye ...
Mindegy, félre a politikával ... gyönyörködjünk együtt eme két kedves és csodálatos teremtés vidám tekintetében, s mosolyában :)

nakedape 2006.08.18. 18:58:32

Hát igen, a munkanapom pozítív részei ők ("a boldogság az bársony, ölébe vesz, elaltat")
tehát akkor valahol híreket kell beküldenünk, mint a VEKE, számolni a villamos leállás helyett a az indexes bájos hölgyeket, akiket rejtegetnek?

szebb szakma:)

Kevin 2006.08.18. 19:07:10

Valahogy úgy. Ebben a cudar világban mindig valami világégés megy. Vagy a Hezbollah lövöldöz, vagy Észak-Korea ugrál vagy a Combino döccen. A nép meg fásul, a mindennapi mókuskereket körbeveszi a káosz végtelen, magába szippantó masszája, melynek csak néha mutat furcsa fricskát Tóta W. Hiányzik a lélek simogatása, a finom gondolatok, a női lélek szépsége és mélysége a mindennapokból. Pusztítjuk ezt a sárgolyóbist, falakra firkálunk, élünk mintha nem lenne tegnapja a holnapnak. Hagyjuk hát a piszkos munkát másra, jelöljünk Indexes csajokat szavazásra! :)

Majmos · http://Szikra 2006.08.18. 20:19:27

Jó lenne ORBÁN TRAKTORT eltüntetni, moderálni, kiradírozni, mert ha nem vigyázunk minden blog HOMÁR-ként végzizinbo

Kevin 2006.08.18. 21:52:33

A cikkek minőséget és mennyisége nem ok arra, hogy idétlen legyél. Oviban is hiszti volt, ha nem kaptál csokit?

Kevin 2006.08.18. 21:58:46

Traktor: jut eszembem ha több, jobb, frissebb cikkekkel tudod ellátni a Homárt, akkor szerintem jelentkezz az Index szerkesztőségébe. Bizonyíts, még mielőtt itt jártatod a kedves kis pofidat ...

kevin 2006.08.18. 23:29:58

Így már jobb lesz, azt hiszem...

kevin 2006.08.19. 08:16:34

Kedves Orbán!

Sajnálom, hogy képtelen vagy normális emberi megnyilvánulásokra. Valami rejtett frusztráció feszít Téged belülről, amivel mindenféleképpen érdemes valamilyen lelki tanácsadó szolgálathoz fordulnod. Részemről ezt a dolgot lezárom, mert nem szeretnék időt és energiát pazarolni valakire, aki képtelen volt elhagyni az ovis szintet, s azt hiszi, hogy attól csúnya szavakkal duzzog, rögtön keresztbe tesz a világnak. Kissé szánalmas. Lehet, hogy kiemelkedőt alkotsz a szakmádban, de ez megint nem indok és jog arra, hogy másokat pocskondiázz, illetve hogy az alapvető emberi szabályokat és értékrendet betartsd. Ideje lenne felnőnöd végre és kreativitásodat nem a különböző vulgáris szavak ismételgetésére, hanem a világ jobbá, szebbé tételére fordítanod. Esetleg, ha lelked annyira elszomorítja, hogy szerinted igen pocsék cikkek születnek a Homáron (mellesleg, ahol vagyunk most, az nem a Homár, ugye tudod?) akkor szívesen segítek Neked, hogy hol lehet domain nevet regisztrálni és szervert bérelni. Ez jó kiinduló alap lehet, hogy egy nagy médiabirodalmat hozzál létre, ami tele van érdekes és magával ragadó cikkekkel. A lehetőség adott, hogy bizonyíts, hogy megmutasd, hogy jobban tudod. De lefogadom, hogy továbbra is csak szöttyögsz hogy nem ez a szakmád, hogy így nem jó, meg élő homár ide, vagy oda. Ennyit tudsz, itt megálltál. Nincs ezzel semmi baj, nem kell ezt szégyelni, csak ne legyél rá ennyire büszke, mint amilyen most vagy.

Legyen kellemes a hétvégéd és csinálj valami hasznosat ahelyett, hogy itt fröcsögnél,
Kevin

Nakedape 2006.08.19. 10:04:22

egy világ omlik össze bennem, hogy képesek emebrek még a bájos mososlyok témától is eltérni.. mi marad így?

Qiktor 2006.08.19. 10:13:33

Kedves kevin! Szerintem te hülye vagy. Elhiszem, hogy nem tetszenek Orbán hozzászólásai, de mi a francért vered itt magad? Ha nem tetszik, ne olvasd. Elvileg szólásszabadság van, mindenki azt ír, amit akar. Csinálod itt a műbalhét, és nem veszed észre, hogy pont ezért hergelnek. Mert ugrasz rá. Mert mindig a tiéd kell legyen az utolsó szó, igaz? Egyébként az indexes csajok ténleg aranyosak, és nagyon kéne már egy Miss Index 2006 választás!

kevin 2006.08.19. 10:32:33

Qiktor, igazad van ebben. Maradjunk a lányoknál :)

Qiktor 2006.08.19. 10:33:54

Egyébként a Homár mostanában tényleg elképesztően szar! És még mielőtt elkezdtek kötekedni, nem, nem tudnám jobban csinálni (bár a fene tudja, még nem is próbáltam), és ez szerintem amiatt van, hogy csak Szily meg Jackyll csinálja. Egy ilyen témájú bloghoz legalább 5-6 embernek kéne állandóan szörcsölnie az interneten, hogy kellőképpen változatos dolgokat tudjanak onnan lopni. Ez a két majom viszont leginkább unalmassá tette. Őszintén szólva mostanában már csak a hülye hozzászólásokért olvastam a homárt, melyek bár általában igen trágárak, de egyúttal nagyon szellemesek is voltak. Persze azt aláírom, hogy volt egy rakás unalmas, csöppet sem szellemes is közte, de ez engem annyira azért nem zavar. Egyszerűen átsiklok felettük. Más embernek biztos ezek jelentenek élvezetet. Mivel egy gusztustalan húzással megszüntették a hozzászólásokat, mostmár azért sem fogok homárt olvasni. Mostmár csak az unalmas posztok maradtak.

kevin 2006.08.19. 10:46:06

Qiktor, nincs mit. Teljesen jól látod a helyzetet. A Homár olyan amilyen. Tényleg voltak benne nagyon jó gondolatok, beszólások. A magam részéről érdekesnek, talán egy kicsit meglepőnek is tartottam, hogy a Homár közössége milyen gyorsan kialakította a különböző szabályokat, mint az elsőzés, a 100 alatt nincs politika és hasonlók. Érdekes jelenség volt.


Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2006.08.19. 15:20:48

Ezeket a csodalányokat feltétlen költöztessétek! Már a tudat is örömet okoz, hogy részt vesznek kedvenc napilapom létrejöttében. Eddig miért nem láthattuk őket? Bezzeg UP fejét mutogatjátok úton-útfélen!

gergo 2006.08.20. 00:38:58

olyan jo lenne vegre egy olyan blogot inditani ahol az indexes lanyok leirjak hogy kik is ok es hogy hol lehet veluk pl talakozni... :) meg feltennenek magukrol egy par fotot amin szepen mosolyognanak es akkor lenne egy kis feludules a sok buta hir es meg tobb buta hozzaszolas kozott...

Nakedape 2006.08.20. 08:00:03

de ezekre az ámokra, még nem reagált senki onnan "fentről" sajnos..:)
amúgy visszaolvasva feltűntm hogy eltűnt pár post, enyém is... ezmiez?
a lányok dícsérésést meg tartsuk életben hátha segít;)

reparon 2006.08.20. 19:35:42

Kedves Orban!
Onnek igaza van! De ugye megjelenik holnap a kello idopontban vastagbelet tukroztetni. Csak egy kis szunyogcsipes lesz, - plane az On eloeletevel.

szerettel varom Ont vazelinnel bevont ultrafinom gumikesztyuvel.

moli 2006.08.21. 12:48:48

en nem ertem, hogy miert nem jo a homar hozzaszolasok nelkul is. amugy is csak a blog a lenyeg. jo az.
süti beállítások módosítása