Emlékeznek a fideszes szenátorokra?

2006.08.18. 11:14 szily

 

Igazi közelmúlttörténeti kuriózum kerül elő Spirk riporter fiókjának legbelső szegletéből: Steven M. Jones névjegye és a – muhaha, emlékeznek? – fideszes szenátorok lobbizó levele. Steven M. Jones, az F-16-os harci gépeket is gyártó Lockheed Martin fegyvergyár egyik vezetője volt az, akit a tógás fideszesek, illetve egy kisgazda politikus és három államtitkár több befolyásos amerikai szenátornak írott lobbilevelében az USA budapesti nagykövetének javasolt, még 1999-ben.

A botrány kipattanása után Selmeczi „Kiflicsücsök” Gabriella és államtitkár társai azonnal lemondtak posztjukról és azzal védekeztek, a leveleket el se küldték. A kérdés most már csak az, hogy mit keresett Jones névjegye Spirk kolléga fiókjában, évekkel az események után. Na, erre az érintett is képtelen volt válaszolni. Vagy Ön esetleg sejti a választ?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koltozes.blog.hu/api/trackback/id/tr7512561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Osama · http://www.stroszmayer.uw.hu 2006.08.18. 14:00:32

Meg arra is emlékszem amikor Demszky Lord Mayor of Budapest titulussal ruházta fel magát. Azon is jót röhögtem :-)

dima3 2006.08.18. 14:02:46

Selmeczi "Tinédzserfiúk szexuális álma" Gabriella is aláírta ezt a sajtpapírt? Nagyon rosszul látok, nagyon homályos ez a ... fénymásolat.
De asszem akkoriban a Kisasszony Kúrátora is valami amaerikai fickó volt, csak a nevére nem emléxem....esetleg ti igen????

Kobaljov 2006.08.18. 22:04:23

Nevét én sem tudom, de L.M.-os volt a fickó.

+ Korabeli Rádiókabarés vicc:

-Halló torony, itt Lockheed Martin, vétel!
-Vétel? Még ki sem írták a tendert..
süti beállítások módosítása