Nem lesz Torgyán a vécéajtón

2006.08.20. 17:19 Földes András

"A női vécé ajtajára Audrey Hepburn stencilezett képét fújjuk fel, a férfiak ajtajára viszont új szimbólumot kell találnunk" - számolt be lapunknak az Index új irodájának dekorációs munkálatait irányító Etele a hétvégén felmerült nehézségekről. A szakember, aki eddig a virtuális térben végzett belsőépítészeti munkákat, a három dimenziós világban tevékenykedve szembesült azzal, hogy Johnny Cash képe többek szerint inkább Torgyán Józsefre emlékeztet.

A dekoratőr csapatnak a politikai áthallások elkerülése végett másik karakter után kellett néznie.

A dizájner - értesüléseink szerint ha ló nics, jó a szamár is alapon - a Doom rózsaszín husiszörnyét fogja az ajtóra fújni.

A narancssárga csíkokkal festett új szerkesztőségben jelenleg az álmennyezetre rögzített műfüves életképeket készítik. A cél az, hogy a munka közben kétségbeesetten égre tekintő újságíró a fejjel lefelé legelésző műanyag állatokon, gombácskákon és fákon nyugtathassa tekintetét. A szakértők szerint ezek után a hagyományos irányba tekintve a mindennapi lét sokkal kevésbé tűnik majd feje tetejére állítottnak.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koltozes.blog.hu/api/trackback/id/tr8212634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endiman 2006.08.20. 21:26:15

nem kéne mindig szegény Johnny Cash-t állandóan b....ia az indexnek.....

kornyezo (törölt) 2006.08.20. 23:12:51

"Töröld ki az URL belsejéből a .php előtt található háromjegyű számot!"

ezt a faszsagot

Scumbag with a vision 2006.08.21. 09:08:41

Talán a ti szakembörkéteknek a 3d világa tönkrevágta a retináját, merhogy Torgyán nem hasonlít Johnny Cash-re, az tök tutter. Mellesleg én a helyetekben Uj Peti képével díszíteném a vécét, Johnny cash azért legalább volt valaki...

commentgyár 2006.08.21. 09:27:31

indícccsunk szavazást, hogy kit fújjanak fel a férfi wc-re!!
sztem korda gyuri jó ötlet lenne... :D
vagy ha nem, akkor esetleg legyen inkább ÚP :)

commentgyár 2006.08.21. 09:29:59

most nézem, hogy scumbag is ÚP-t javasolja... :)
ezt már csak jelent valamit, nem? :)
süti beállítások módosítása