Legális keménydrogot találtam a költözés közben

2009.08.27. 14:15 h3llo

Blow energiaitalport találtam a Szabó Zoli asztalának senkiföldje részén – ez a két asztal közötti rész, ahol a belépőkártyája is rejtőzködött évekig, és innen szoktak titkos, kompromittáló dokumentumok előkerülni. A kokainampullára hasonlító, speedízű italporról már Szily mesélt korábban, hogy üdítőbe kell belerakni, és rendesen becsavarja az embert. Mi ketten ittuk meg a Zoltánnal, mert az volt rá írva, hogy „enjoy it with a friend”.

Én először a tumblren kezdtem el furcsa dolgokat látni, hirtelen megugrott a tumblritym. Majd nagy kedvem lett hülyeségekkel fárasztani a kollegákat. Ettől akkor ment el a kedvem, amikor az egyik főszerkesztő-helyettes feldühödve szidta a szerkesztőségi rendszerünket, megijedtem. A por amúgy inkább szédít, mint pörget, hatása nem hasonlít a dobozán látható porokéhoz. Inkább, mint egy kanna Red Bull.

A Zolika angyali mosollyal az arcán hallgatta a zenét, nagyon élvezte a cikkírást. „Már nem is emlékeztem, hogy a cigiről leszokás ilyen frankó érzelmi hullámokkal jár” – írta hatása alatt a Facebookra, aztán eltűnt. Két óra után elkezdett csöngeni a fülem, most még jobban szédülök, és már izzadok is, alig érzem a végtagjaimat. Ez már lejövés? Körülnézek az asztal alatt is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koltozes.blog.hu/api/trackback/id/tr461341870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

binary11 (törölt) 2009.08.27. 15:25:05

Elsőként jelenthetem ki, hogy költözni szar dolog.
süti beállítások módosítása